Selamm kizlar biraz gecikmeli olsada yazmak istedim, baya geç oldu ama şimdiye kısmetmiş,
Bundan iki sene önce kadın hastalıklarından muayeneye gitmiştim, doktor poliplerim olduğunu söyledi, aldırdım. Sonra özel bir hastanede tekrar muayene olmak istedim, doktor benden amh testi istedi, sonucu sağ yumurtalık rezervim azmis, sol sağa gore daha iyiymiş, doktor beni yarın ara ben sana anlatayım gelme buraya kadar dedi, tamam dedim, ertesi gün işten geldim aradım, bana direk senin çocuğun olmaz, hemen tüp bebek dedi, tabii benim ağla ağla için cikti, sonra ünlü doktor Furkan kayabaşıogluna gittim, param hazır tüp bebek yapicam dedim, muayene etti, doktorun soykedikleri doğru ama yanlış olan çocuğunun olmayacağı, ben sana tüp bebek yapmam dedi, normal dene 3 ay olmazsa gel konuşalım dedi, Allah razı olsun çok iyi bir doktor, benim ikinci ay denememde hamile kaldım, 29 ağustosta geçen sene, kuzenimin Balıkesir’de nişanı vardı, benim karnım burnumda 3 hafta var doğuma, gidemedim, görüntülü arıyorum herkes teli birbirine veriyormuş korkudan, doğuruyirum saniyorlarmis, 29 u sabahı kuzenimin kızı küçük sen bugün doğuracak son, rüyamda gördüm dedi, güldük tabii, eşimde vardiyalı çalışıyor ertesi gün hiç sevmediği vardıya var, eğer dogurursam iki hafta izin kullanacak, ben ö gün bir gezdim, bir gezdim sormayin, hiç birşeyin yok, çok uykum geldi, gece 11.30 da yatağa yattım, saat tam 12, tekmeyle uyandik, Allah dedim altıma kaçırdım, tuvalete gittim, ıslanmış çamaşırın, neyse değiştirdim yattım, uykusuzluktan oluyorum ama , aradan iki dakka gecikti tam daldım, bir tekme daha, tuvalete kostüm, aaa Nişan gelmiş, eşimde balkonda maç izliyor, yavaşça gittim, suyum geldi dedik, adam iki dakika yerinde kalkamadı resmen, heyecandan mahvoldu, napicaz diyor bana, dedim doktorumuzu ara bu arada doktorumuz cihan Tanyolaç, çok iyi bir doktor, hastaneye gittik, beni hastanenin doktoru muayene etti önce, ve doğumu başlattı, 2 cm açıklıkla gittim, sonrası aman Allahım felaket, çok sanci çektim, sabah saat 6 da epidural aldım, rahatladım uyudum, sonra sancılar arttı, cihan bey geldi, bu arada didimdeydi tatilinin yarıda kesti, bana senin 3 hafta sonra bekliyordum dedi, erkenci çıktı bizimki… Neyse ben 3 kere epidural aldım, sabah saat 10 da 9 cm oldu açıklık, ameliyathaneye girdik, şakalar, kahkahalar, benim sancım gitti, yok gayet iyiyim, doktorum yat bakalım dedi, tamam bir saat ikindim, saat tam 11 de doktorum artık 5 dakika var doğurdun doğurdun, doguramadin vakum kullanicam dedi, bu arada bir ebe var kuş kadar bastiramiyir göbeğime, sonra anaaammmm bir ebe geldi, o neydi yaaa, iri yarı, bir doktorum basrirdi bir o ben tam 11.07 doğurdum, o anı mükemmeldi ve normal doğumu yine olsa yine yaparım….