Slnbrn Merhaba güzel anneler Antalya da yaşayanlar detaylı ultrason u nerede ve ne kadara yaptırdınız? Önerileriniz nelerdir ❤
NurrrH Slnbrn Vitale hastanesine gidiyorum. Vitalede Ağustosun ilk haftası yaptıracağım. 400 tl dediler. Ayrıca Hasan Urcu var kendi kliniğinde yapıyor. Çokta giden ve öneren var. Ona da sordum fiyat. 600 lira nakitte 550 olur dediler. Her ikisine de geçen hafta fiyat sormuştum.
Pyrz_07 Slnbrn hasan urcuda yaptırdım nakit 550 kart 600 tl di 40 dk sürdü cd de baktığı görüntüleri verdi birde rapor hazırladı kadın doğumcuya vermem için
urazinannesi Slnbrn benim doktorum medstar hastanesinde, bana memorial’da yaptırmamı önerdi. 3 hafta kadar önce 750 tl idi ama şu an nedir bilmiyorum pahalı ve çok yorumu yok diye başka bir yer bakınıyordum ben de burada bekleyeyim 🙆🏼♀️
Slnbrn NurrrH İlk gebeliğimde Hasan Urcu ya yaptırdım. 2. Gebeliğim de de yaptırmak için fiyat bilgisi sordum 3 gün önce Kredi kartına 1000 tl nakit olursa 800 dediler. Siz ne zaman sordunuz?
Slnbrn Pyrz_07 evet şimdi tekrar görüştüm ben 1 hafta içinde 1000 tl olmuş nakit 800 siz ne zaman yaptirdiniz
benito Pyrz_07 ben de dün gittim hasan urcuya, gerçekten tek tek ilgilendi her şeyiyle. Verdiği cd’de sadece video var. Ben ultrason fotoğrafları da olur sanmıştım. Size de mi sadece videoyu vermişti?
benito Slnbrn ben geçen hafta randevu aldım 550 lira nakit demişlerdi. Bugün de randevum var. Umarım güncel fiyat istemezler 😢
Pyrz_07 benito evet sadece video verdi ama güzel poz olduğu zaman hep fotograf çekmemiz için fırsat verdi ben o çektiklerimi çıkarttırdım fotoğraf olarak sizde öyle yapabilirsiniz
benito Pyrz_07 bize de fotoğraf çekmeye müsaade etti, dediğiniz gibi onları çıkarttırırım. Teşekkürler 🤗