Babylovebaby Denizpyraz Bir ara annem yapmıştı canm pofidik pofidik 🌸Zamanın varsa kendin bile yapabilirsin çok kolay ve kısa sürede biter biz puffy ipten şapka filanda yapmistik takım çok güzel olmuştu🥰
[silindi] Denizpyraz karacahandmade e yaptiracagim ben , ama dogum icin olmadigindan acele etmiyorum , gayet ilgililer kapida odemede var (guven icin + birsey) ustelik cok guzel duruyorlar tam gezmelik ^^
hemsirebianne0901 Denizpyraz 100 liraya kendim yaptım hic becerim yokken cok kolay you tubedan video izleyerek
Denizpyraz hemsirebianne0901 denedim ama beceremedim kuzum ya bir arkadaşım kızına yapmis kendisi ben söylesem yapar ama ücret kabul etmez bende söylemek istemiyorum.
saglikciaanne Denizpyraz standart boyda yapıyorum ben besborgu ipi geliyor 250₺ yapıyorum günler çünkü 130₺ kusur tutuyor
Denizpyraz saglikciaanne o zaman esim ile konuşayım yaptıralım derse ona göre buradan ulaşsam olur mu canim
ftmnr_drgt Denizpyraz kendim yapmıştım canım 14 haftalıkken kızıma hamileyken şimdi kizim doğalı 5aylik oldu subay 7 36+6 erken doğduk normal doğumla kucağıma aldım kışın kullandım ❤