minikumutlar Vogel inşallah canım inşallh bugün test alıcam yarın yaparım 😅😅😅13.gün oluyo yarın pzar 14.gün doktorumunda yap dediği gün
Vogel minikumutlar ya ben dün de yazmıştım ya öyle yoğun agrım yok. Kasıgıma ara ara giren bir ağrı var ama kısa süreli. Bir de başım çok dönüyo sadece bunlar belirtiler
Ask12 Vogel teşekkürler birde kaç mm yumurtanızdı iğneyi vurduğunuz da Ben bugün gittim 16 mm yarın öğle 12 de vurun dedi
Tcher123 Vogel ayyy çok sevindim kuzum maşallah yaa Rabbim tamamına erdirsin🥰🥰 ben test yapmaya korkuyorum:( senin yasadigin belirtiler de yok bende 🙄
Vogel Tcher123 aminn inşallah darısı başınıza:)) herkes belirti yaşamak zorunda değil burada çok okudum hiç belirti olmadan hamile oldugunu öğrenen inşallah öyle olur
Vogel minikumutlar ilk idrarla daha net çıkıyor o zaman yarın sabah ilk idrarla yap zaten 14. Gün olacak:)
excitedmom- minikumutlar hadi al da yap bı an önce 😅 ilk idrarda dha net sonuç çıkar tabiki ama dayanabliyorsan yarını bekle 😅
minikumutlar Vogel bugün gidip alıcam testte fazla alayım olmadı denerim sen naptın test yaptınmı bidaha
Vogel minikumutlar evet ben bu sabah tekrar yaptım hemen 2 dk içinde tekrar ikinci çizgi çıktı hem de baya koyu çıktı diğer yaptığım günlere göre:)) yarın da kan vercem inşallah yükselmiştir
excitedmom- minikumutlar benim bugün igneden sonra 3. günüm göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirti yok buda her yumurtlama sonrası regl donemine kadar oluyor zaten. Acaba olmadi mi bu ay da 😔