minikumutlar Kızllar dün vuruldum 3 yumurtam oluştu ilk femara vermişti büyümedi onunla büyütücü iğne yaptı onunla büyüdü dünde iğnemi oldum bu ay Rabbimin izniyle hayırlı haber alırım inşallah bugün dahil 4 gün birliktelik olsun mutlaka dedi bu 4 gün çok önemli dedi
pkos_dunyam minikumutlar hayırlı sonuçlar alırız insallah bende beklemedeyim femarayla takip sonrası çatlatma vuruldum. 9. Günümdeyim 🌸
Semadml minikumutlar 10. Gündeyim bende akıntım var baya sizde var mı bir de göğüs uçlarım acımaya başladı bende tek yumurta vardı reglme 4 gün var
Motherbabyy minikumutlar ben aşılama oldum haziranın sonunda. Çatlama iğnesinde 12.günüm aşılmada 10.günüm bekliyorum
minikumutlar pkos_dunyam kaç yumurtan vardı canım bende femara işe yaramadı ya menopur iğnesi yaptı iğneyide bulamadım çok pahalı şu zmanda bide
pkos_dunyam minikumutlar Benim de 1 tane yumurta gelişti 17mm yken çatlatma vuruldum. Pkos olduğum için başka ilaç fayda etmiyor bana da
pkos_dunyam minikumutlar pkosta en ufak dozla yumurtalar büyüyor aslında sana nasıl yaramadı ki. Klomen denedin mi peki mesela onu içince bende 10 yumurta falan gelişiyor hepsi boş tabi
minikumutlar pkos_dunyam yok canım denemedim klomen 2 ay fmeara kullandım ilk ay dozu az geldi 2. Ay da yükseltti dozunu oda bitane yumurta oluşturdu oda 11.5 du olmayınca iğne yaptırdım 2 kutu
Tcher123 Ben de pcos var, gonal f ve catlatma iğnesi üzerine aşılamam oldu dün beklemedeyim 🥰 rabbim hepimize nasıp etsin amin
minikumutlar Tcher123 bende de menopur +ovitrelle iğnesi kullandım hayırlı haberler alalım inşallh 18 inde test yap dedi doktorum🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tcher123 minikumutlar benimde 18ine geliyor test günüm, aşılama dün yapıldı ilişkiyi bugün ve yarın (salı çarşamba) önerdi
Vogel Merhabalar, ben de pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum. Femara ile takip ediyorduk 2 yumurtam olgunlaştı. Bugün 3. Günüm beklemedeyim. Bu 4. Femara kullanışım umarım artık güzel haberleri alırız:)
minikumutlar Vogel yaaa amnn canım aminn femara bana yaramadı ayy şimdi aşırı derecede kasık ağrım var🥹
Tcher123 Kızlar ben cumartesi saat 23 te vuruldum. O zamanlar sanki göğüs hassasiyetim yoktu ama dünden beri hassasiyet var iğne etkisi mı aceba
Vogel Tcher123 ben ilk vurulduğumda benim de birkaç gün sonra göğüs hassasiyetim başlamıştı evet iğnenin etkisi bu. O ay hamile kalamadım ve göğüs hassasiyetim 8.-9. Günden sonra bi anda kesilmişti birkaç gün sonrası adet olmuştum zaten. Sanırım iğnenin etkisi geçtikten sonra oluşan belirtiler önemli. Umarım güzel haber alırsınız😍
Vogel Tcher123 benimki 9.Gün geçmişti tamamen. Ondan sonra yaptığım testler negatifti. Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım özellikle 14 gün sonra kesin sonuç için kandan baktırın diyorlar çatlatma iğnesi için