NeseA bahar-1903 18 yaşında anne oldum ilk ağrımı oğlumu kucağıma aldım bambaşka bi duyguydu:) şimdi 29 yaşındayım 26 günlük dördüncü bebeğim oğlum kucağımda ilk bebeğim gibi duygusu bambaşka:) Rabbim isteyen dileyen tüm ümmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻😘
Eylul63 Merhabalar 33 yaşında ilk bebeğim oğlum şimdi 16 haftalık kızıma hamileyim 37 yaşında insaAllah kızımı kucağıma alacağım. Allah evlatlarımızada bizlerede sağlıcaklı ömürler nasip etsin İnşaAllah ❤️
Kubra_6 bahar-1903 şuan 28 yaşındayım 10+2 Allah nasip kısmet ederse 29 yaşında girdikten 1 ay sonra kucağıma alacağım miniği 😍😍😍
Nurgul29 26 yaşında hamile olduğumu öğrendim 12 gün sonra 27 yaşıma girdim şuan 13 haftalık hamileyim
Tugceonur bahar-1903 23 yasında ilk kızımı kucagıma aldım 1.5 yasında 25 yasındayım ikinci bebeğime gebeyim
Gizemalsoy 17 yaşında oğlumu 18 yaşında kızımı doğurdum şimdi de 28 yasindayim 3.bebisime hamileyim kizlar küçük evlilige kesinlikle karsiyim ama ben avantajlarini da yasayanlardanim elhamdülillah
Dilara9406 Gizemalsoy avantaj dediginiz nedir merak ettim bende 17 de evlendim 18 de oğlumu aldim kucagima 2 aylik olduk 😊
Fatma_22 Merhaba🌸21 yaşında anne oldum kızım şuan 2 yaşında ve ona kardeş geliyor şuan 5 aylık hamileyim oğlumuz olucak Rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu tattırsın🥰❤️