Kadercaglayan Merhaba bir sorum olacak 3 gün önce 37 haftalıkken sezeryan oldum ama 3 gündür 1 damla bile sütüm yok yapmadığım şey kalmadı ama yine yok aynı durum başına gelen var mı acaba
neslican0644 Kadercaglayan normal canım. Sen sürekli sağ ve emzir. Bunlardan önce de sıcak su ile yukardan aşağı doğru masaj yap göğsüne
Ecoli28 Kadercaglayan en önemlisi geleceğine inanın, sürekli sıcak suyla aşağı doğru masaj yapın, emzirin , sağım yapın . Bol su için, süt artıran çaylar var onlardan için, tahin helvası dereotu süt yapar bunları tüketin
2bebe1gebe Kadercaglayan 2 kez sezaryan yaptım sütüm az geliyordu ama baya az famla damla 10 ml tek seferde tek çıkardı en önemli etken kesünlikle sütüm yok diye düşünmemek gerekiyor çünkü gerçekten etki ediyor onu dışında duşta ılık suyka göğüslerinize masaj yapın bunu yapınca göğüsüm direk süt doluyordu benim sonta bestlak damla şiddetli tavsiyemdir gerçekten süt yapıyor onun dışında bol bol sağ sen sağdıkça göğüsüne uyarı gidiyor daha fazla süt üretmek adına ve yine söylüyorum sütüm yok diye sakın kafana takma pozitif düşün sütüm gelecek sütüm var diye düşün 2. Doğumda çocuğuma sütüm yeterken acaba sütüm yetmşyormu pskolojisine girdim yok dedim gelmiyor ve o düşüncesi aklımdan atana kadar sütüm kesildi ne zamanki sütüm var diye olumlu düşünmeye başladım sütüm yeniden geldi
Kucukmucize Kadercaglayan normal canım.Göğsüne masaj yap canım ben netten baktı idim onu yaptım geldi.
SerraveAnnesii Bol bol emzirin 3 ay önce acil genel anesteziyle sezaryen doğum yaptım hastanede geldi sütüm. Göğüslerim boş olsa bile saat başı emzirdim sütüm indi. Sütünüze güvenin bol bol emzirin 🥰