Deletedmom2265 tbakyavtr Sabah zorunlu sezaryene gidiyorum +epidural 7400 denildi 7000’e anlaştık 1000 lira kapora aldılar 🥴 Geçen hafta zorunlu 4.500 dü 🤷🏻♀️
tbakyavtr Teoolya ay yine ben zorunlu sezaryanı 10bin falan bekliyordum iyi yine şu ekonomide 🤣 doğum yakın o zaman canım Allah kolay doğum nasip etsin
tbakyavtr Deletedmom2265 ayy geçmiş olsun canım yeni gördüm kucağına almışsındır inşallah sorunsuz bebeni fiyatlar aşırı gelmedi bana nedense
Bortubocek Deletedmom2265 merhaba birsy sorabilirmiyim..birinci dogum sezeryan oluncamk ikinci zorunlu sezeryana giriyor? Ben şimdi birincide sezeryan oldum..2.istege bagli olarakmi yoksa zorunlu diyemi gececek?
Fatmshn 3 yıl önce orda yaptim doğumu cok iyi bir hastane çalışanların hepsi cok ilgili simdi ikinciye hamileyim nasipse yine orda olacak doğumum
tbakyavtr Fatmshn bende 2buçuk yıl önce orda doğum yaptım anestezi herşey dahil 1buçuktu fiyat ayrı iyiydi ilgi ayrı güzeldi şimdi yine hamileyim yeni ama orda düşünüyorum Bi aksilik olmazsa ne kadar zamlanmış diye merak ettim
Deletedmom2265 tbakyavtr Banada normal geldi şükürler olsun doğurdum birkaç saat oldu herşey çok güzel ❤️