anneyelizz Herkese merhaba, kabin boy bebek arabasi ile travel bebek arabasi arasinda kaldim. Yenidogandan itibaren uzun sure kullanmak istiyorum, tavsiyelerinizi beklerim🙏 bide aradaki farklar nelerdir?
Yesim anneyelizz travel sistem parça parça oluyor mesela sök tak gibi kabin de tek bir hareketle katlanıyor gördüğüm kadarıyla bu açıdan bakabilirsin benimki travel ama ben çok memnunum sürerken beni hiç yormuyor çok hafif benimki ben çok memnunum bide belirli yaş diyorlar oğlum 2 yaşında hala kullanıyorum puset ve port bebeye hala sığıyor oğlum sanırım benlmki büyük
Esratayes anneyelizz ilk gebelikte travel sistem aldım yaklaşık 8 aya kadar kullandım ama hantallık bende sonra gittim kanz’ın kabin arabasını aldım büyük rahatlık gerçekten hem hafif hemde her yere sığıyor. Şimdi ikinci gebeliğim elimde olduğu için ilk etapta travelin pusetini kullanacam ardından direkt kabine geçecem. Eğer imkanınız varsa kabin alın puset takma aparatlı alın hatta daha rahat edersiniz benimkinde puset takma aparatı olmadığı için ilk etapta travele mahkûm olacam