Minnosuveannisi Kızlar 31 haftalığım bugün bebeğin tüm eşyalarını yıkadım ütüledim beşiğini falan sildim nevresim takımını yıkadım ütüledim serdim çok mu erken sizce?
Muhammedamine Minnosuveannisi herşeyini yıkayıp ütülemek için erken değil biyerde kapalı durucaksa ama bence nevresim i fln sermek için çok erken daha 8-9 haftanız var tekrar silip yıkarsınız ☺️
Nursen21 Minnosuveannisi valla be güzel 😊 Darısı başımıza olsun inşallah Erken ama insanın içinden geliyorsa ne olacak
Nefesim74 Minnosuveannisi bende o haftada yapmıştım kıyafetleri beşiği hastane çantamız hepsi hazır şimdi 37 haftalık oldum iyiki de o zaman yapmışım diyorum çok agirlastim çünkü azcik bi iş yapsam belim kopuyo resmen
Minnosuveannisi Nefesim74 ay içimi rahatlattınız Çok erken diye düşündüm ama şimdiden yoruluyorum gerçekten o zaman asla yapamazdım bence
Sinemiraz Minnosuveannisi son ayda daha yorgun ve bitkin olabilirsiniz hazır kendinizi iyi hissediyorken bunları aradan çıkarmanız iyi olmuş bence
Elfidam Bende 31de yikadim utuledim astim esyalarini 38im nevresimlerini sermedim daha. Bebek dogduktan sonra illa yanimda biri olacak 2dk da seriverir 😃😃
Busranurasikk Minnosuveannisi ben de 30 da yaptım herşeyimi fakat nevresime dokunmadım tekrar yıkaman gerekebilir canım ☺️
Busranurasikk Minnosuveannisi orası öyle canım yıkanır bişey olmaz 😍 diğerlerini halletmişsin en zor kısmı yani 🤗
ElifKarata Minnosuveannisi beşiğini cok erken hazırlamışsın canm illa toz olur 40+3 oldum 5 gün önce felan hazırladım üstüne de başka bir nefresim örttüm toz olmasn diye ☺️🤗
ElifKarata Minnosuveannisi sonra benm gibi bakıp bakıp iç çekme ha geldi ha gelcek diye 😘😘😪😂😂 sağlıkla gelsin canm