eyoli Ben Anadolu hastanesine gidiyorum. 750₺ Fiyat verdiler. Çevre hastanelere gidip memnun olan var mı
Busrayalcingunes eyoli istinye liw e gidiyorum detaylıyıda orda yaptırdım hem çok ilgili ve detaylıca anlatımlıydı tavsiye ederim
Kuzeyn_annesi eyoli bende anadoluya gidiyorum ama devlette perinatolojiye buldum randevu boşuna bence 700 tl gayet ilgili ve bilgililerdi tek eksiği resim vermemeleri
Seymaaogretmenn12 Bende Anadolu hastanesine gidiyorum , esencan hastanesinde perinatoloji uzmanına yaptırdım 780 tl ye ben memnun kaldım . Ama daha uygun fiyatlı bir yer var mıdır hiç araştırmadım
Busrayalcingunes eyoli 800 ₺ 2 haziranda yaptırdım fiyatta belki değişiklik olmus olabilir telefon üzerinden bilgi veriyorlar 🌸
Seymaaogretmenn12 eyoli anadoluda perinatoloji doktoru yoktu detaylı ultrasonu radyoloji bölümü yapıyordu o yüzden esencanda yaptırdım doktorumun önerisiyle
Gulcann_ Esencan salim sezer beye gittim kendisi çok sıcak kanlı mülayim işinde uzman birisi çok memnun kaldım geçen cuma günü gittim 780 TL fiyatı
Kuzeyn_annesi eyoli sancaktepe egitim ve arastrma kendi arabmzla gittik 150 civari tutmuştu yol belki size dha yakın bir yer çkar