Sevk123 Kızlar nişanın rengi pembe ve ya kırmızımı oluyor genelde az önce benden yeşil böyle yapışkan bir akıntı geldi sabahtan beri regl ağrısı bel ağrısı yaşıyorum sizce nişan mı?
bahar-1903 Sevk123 38. Haftalik olmuşunuz bu Nişan olabilir canım doktoruna git istersen , her Nişan kanlı olacak diye bisey yok.
mnrgnc Sevk123 benimde bugün şeffaf hafif sarı sümüksü bişey geldi azda değildi doktora sordum nişan değildir dedi burda bir çok arkadaş da nişan olabilir dedi kafam karıştı 🤷🏼♀️
Tugceonur Sevk123 enfeksiyon vardır mutlaka doktora gidin normal doğuma engel oluyor enfeksiyon da cok agrı yapar kasılma yapabilir ona göre fitil falan verirler
muge1661 Tarif ettiğiniz şekilde birinin daha öyle sarımsı sümük gibi uzayan nişanı gelmişti hatta resminide paylaşmıştı, bence sizinde öyle olabilir illa kanlı gelcek diye bir kaide yok. Bence yarın doktorunuzu ziyaret edin
Yagmurhalil mnrgnc ben şuan 35 haftalığım. Benden 3 hafta önce geldi öyle sümüksü bi yapı. Hatta afedersiniz tuvalette kendimi yıkarken farkettim elimle çektim yani uzayarak geldi çektim aldım öyle. Daha sonra aynısını birkere daha yaşadım. Hepsi nişan olcak diye bişey yok. Bide bazen nişan böyle parça parça gelirmiş anne farketmezmiş bile. Nişan geldikten haftalar sonra bile doğum olabilirmiş.
nesenese mnrgnc evet tarif ettiğiniz renkte benimde geldi 4gun önce. Şuan 37+3 olduk ama sanci falanda yok normal bisey galiba
ayla__ Sevk123 yaa ben yeni gebeyim şimdi sizden öğrendim ☺️☺️🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cansugamze_ Sevk123 böle postlar görünce yeminle bnde heyecanlanıyorum🤭😂❤sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏼🥰