Fatmaugurdoku Durubebegim nerdeyse 5 senedir kullanıyorum silmedigim için her 2 senede bir hamile kalıyorum bu forum yüzünden hep çekiyor hamileliği 😂😂😂😂
Deletedmom727272 Deletedmom623737 sensin fena siz dediniz ovovovovovo diye😂 ayrıca sen istisnasın ojelerinle gayvenle💕
Deletedmom52620 Durubebegim hangisi anlat bakayım benimde var bir kaç tane gecelik filan birde eşini aldatmış hamile mi vardı yoksa platonik miydi tam valla hatırlamıyorum birşeylerdi de 😂😂😂😂
Durubebegim Deletedmom52620 benim aklımda kalan kadının kocası hayat kadınıyla birlikte olmuştu ordan birileri iykide normal biri değil demişti🤣🤣
Deletedmom52620 Durubebegim hahahdjdjdkd hahahah normal olunca bırakmıyorlar bacım ondan yazmıştır 😂😂
Talihimyokbahtimkara Ormanmeyveli Ben hamile olduğunu öğrendiğimde app storedan bir kaç tane gebelik takibi proğramı indirdim hepsine baktım en çok burası hoşuma gitti burda kaldım acısıyla tatlısıyla askısıyla geçinip gidiyoruz 🤣
Deletedmom_85 Talihimyokbahtimkara kız sen profilini mi değiştirdin arabada fotin vardı sanki. Bugünden beri karşıma çıkıyosun ismi de yabancı değil ama diyorum sjdjjd
Talihimyokbahtimkara Deletedmom_85 @Deletedmom623737 sürekli resim değiştiriyor bende dedim benim neyim eksik kdjdjdjdj
cutiebun Pembebulutt adın ne yaş kaç nerelisin burcun ne sarışın mısın esmer mi sjsjs bunları bilmem lazım beni seven biri var sjsjsj 😂😂😂😂
Fatmaugurdoku Durubebegim sağol canım 3. Yolda Allah nasip ederse doğumdan sonra da silicem daha da girmicem inşallah tabi 😂😂
Armess_loya Canooo düştüm buralara, çıkmadım baktım giflerimle kimi, espri ile kimi özlü sözle daldım işte… forum bana, ben faruma takıla takıla forumda kalmaya çalışıyoruz😂😂