23mayiis17 5+3 haftaligiz ama aşırı derecede herşeye ağlıyorum ve durduramıyorum kendimi hanımlar yasayaniniz var mı
2_kezannelik 23mayiis17 benimki sürpriz gebelik olduğu için piskolojikmen biraz çöküntü yaşadım aşırı agresiflik vardı bide
Eldgrn 23mayiis17 kız ben de öyleyim 7 haftalığım böyle arka fonundan duygusal bir müzik çalsın hemen ağlamaya geçiyorum geçen sırf yemek yerken ben ayran eşim kola içiyordu küçük bir yudum aldım eşiminkinden O da dedi migdeni karıştırma ayran kola içeceksen birini iç halimi göreceksin hemen ağlamaya başladım ama istem dışı tamamen
mmihri Başında bişeyim yoktu da şuaralar 37. Haftamdayım acayip sulugöz alıngan ve kırılganım, aynı zamanda ama sapan saatlerce de gülebiliyorum 🥴 duygu geçiş hızıma kendim bile yetişemiyorum 😂
23mayiis17 2_kezannelik İnşallah en kısa zamanda atlatırız bu günleri hamileliğimizin tadını çıkarırız ❣️
Smyye1B 23mayiis17 Ben çok sinirliydim eşimi Bi kaşık suda boğasım geliyordu her söylediği ters geliyordu 😅
Eldgrn 23mayiis17 valla şimdi kocam uğraşıyor aman diyor dokunmayin hemen ağlar yada dokunmayın bu aralar çok sinirli diye etrafı uyarıyor
Gbbc 23mayiis17 Çok normal canım benim 11 yaşında oğlum var ikinciyi tam 10 sene uğraşlar sonucu oldu ama olduktan sonra dediğin gibi hergün ağladım belli bi süre büyük oğlumu ihmal edermiyim falan die ama geçiyo bi süre sonra
gecekusuanne 23mayiis17 bende aynuyim canim herseye agliyorum ve hep aklima kötü seyler geliyor 2 cocuk allah nasip ederse keseyi yarin gorcez ama simdiden felaket tellalligina baslamis bi haldeyim
23mayiis17 gecekusuanne Bende öyle saçma sapan şeyler yani alinmayacagom ağlamayacağım şeylere ağlamaya başlıyorum hemen
eyoli 23mayiis17 Valla ben 20+2 deyim. Anlamadığım gün yok. Normalde de duygusal biriydim ama şuan aşırı duygusallaştım. Her şeye alınıyorum. Eşime sarıyorum çoğu zaman. Valla psikolojik olarak çok yıprandım bu yüzden