Smyye1B Esraates 37+0 da çatı muayenesi oldum 38+5′e verdi ama ufak bir problem çıktığı için 37+5te sezaryen oldum.
Deryak52 Liyababy Perşembe günü 39 olcam randuvu bulamıyorum acilden gitsem ordanda verirler mi gün benim bebek enson dönmedi
Deryak52 Liyababy normelmi sezeryan mi net belli değil çatı muanesi olmadım bayrama denk geliyor 40 haftam
Deryak52 Liyababy şansıma bayrama denk geldi randuvu düşmüyor en son normel kontrol 22 Haziran’da gittim geçen haftada acilden rasizdim dönmemiş 3300gram demişti doktorum acilden gidersin dedi sorun olursa
Liyababy Deryak52 sezeryan 38+4 normal 40 haftaya kadar bekliyorlar gelmezse şunu sancı veriyorlar tabi bu evrede çatı muayenesi felan açıklık var mı sürekli kontrol
Deryak52 Liyababy benimde kafam almıyor anlamıyorum pek ilk ya net birşeyde öğrenemedim bayrama denk geliyor birşeyler deselerde ona göre hareket etsem
Deryak52 Liyababy çatı muanesi olmadım en son dönmedi dedi muane için randuvu düşmüyor randuvusuz da bakmıyorlar acilden gidin diyorlar
Deryak52 Liyababy ewet öyle ypcm en son 26 Haziran gittim acile normal kontrol için 22 Haziran’da gtmstm günüme kalmış birhafta bugün gidimde net bise desinler dimi
Deryak52 Liyababy acilden gittim nst soktu çatala baktı bebek dönmemiş açılman yok dedi ama günüm gelmiş birhafta kalmış dönmezse sezeryan diyor doktorlar bende anlamadım dahada dönceni sanmıyorum neden gün vermiyor artık