Suleblbll Merhaba arkadaşlar hastane çantama nasıl bir hasta bezi koymam lazım külot şeklinde mi ve hangi marka
Ozge Suleblbll ben sleepy in yetişkin benzinden aldım kilot şeklindekiler sezeryan dikişine denk gelirse diye. Bir de depend bedenini kestiremedim.
Gamzer Suleblbll Kesinlikle depend almalısın. 22 gün önce sezaryen doğum yaptım. Aşırı rahat ettim dependle. Bir paket bitirdim, eşim ikinci pakette depend bulamamiş orkidin vardı ondan almış. Onda depend kadar rahat edemedim yarısı kaldi hatta kullanamadim
Birgul Suleblbll depend kullandım ben çok memnun kaldım çok kullanışlı oldu o bitince uzun gece pedine geçtim zaten
starmom Gamzer sezaryende vajinal kanama filan oluyor mu ki benim ilk hebeliğim bilmiyorum o yüzden soruyorum sezaryende depend almak şart mıdır
Gamzer starmom Oluyor tabiki canım. Benim şuan hala devam ediyor kanamam ama depend kullanacak kadar değil. Ilk günler çok yoğun oluyor kanama canım
starmom Gamzer teşekkür ederim bende alayım bi paket tecrübesizlik işte 😅 çok geçmiş olsun size de rabbim evladınızı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
Suleblbll Çok teşekkür ederim benimde ilk gebeliğim depend aldımşimdi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin son 2 bu arada dualarınızı esirgemeleylim birbirimizden ben doğuma giderken tüm hamilelerimize diye edeceğim ❤️