Arkadaşlar merhabalar hepinize hayırlı akşamlar , sizinle dün gece başımdan geçen bi olayı anlatacağım belki aranızda yaşayan varsa bi nebze rahatlamış olurum, ben 36+1 gebeyim dün gece oturuyorum bir anda bi sızıntı geldiğini hissettim ama bir anda sonra şarıl şarıl kendiliğinden gelmeye başladı baya neye uğradığımı şaşırdım. Lavabom değildi gelseydi hissederdim diye düşünüyorum ama yine de anlayamadım sonra kesilince kalktım yerimden balkona gittim 5 dakika arayla tekrar geldi sonra bi 5 dakika olmadan tekrar geldi ve bende endişelenip eşimi uyandırıp hastaneye gittim kontrol muayene falan derken açılmam yok bebeğin suyuda gelmemiş dediler test yapıp, emin olmak için başka hastaneye daha gittim orasıda öyle dedi. Sonra bi nebze olsun rahatladım. Ama o gelen neydi hâla anlamış değilim lavabom olsa hissetmez miyim birde öyle aralıklarla birsürü gelir mi yaklaşık 1 buçuk litre kadar vardı tutamıyorum. bilemedim aranızda bu durumu yaşayan var mı varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. 🙏🏻