SirinFerhat0 Kızlar 2 gündür ağrıyor ve göbek indi aşağı sanki belim hafif ağrıyor lekelenmelerim oluyor sarımsı doğum mu? Yaklaştı aceba 36+1 günlüğüz bahsetmiştim geçende hafif peçeteye gelecek kadar kan gördüm sonrasında olmadı böyle olup doğuran varmı?
Nurcanumay SirinFerhat0 daha benim başıma gelmedi hiç ama kanama gorduyseniz doğum başlamış oluyor diyorlar açılmaniz vardır doktora bı gidin muane olun ihmal etmeyin
SirinFerhat0 @Arden_mom paylaşımı kim görebilir 2 gündür paylaşım yaptım gören yok yazan yok aklıma siz geldiniz nedense sürekli bu isimi görünce alışkanlık oldu hakkınızı helal edin 😃🥲
SirinFerhat0 Nurcanumay ondan sonra Bi sıkıntım olmadı ama doktor randevu mu? Bekliyim dedim ayın 14 de olurmu? Aceba yoksa gidiyim mi? Hemen
Nurcanumay SirinFerhat0 ayın 14 ünde doktorunuzu bulamayabilirsiniz belki bayram izninde olurlarsa siz yarın gidin bı sıkıntı yok derse zaten içiniz rahat eder
SirinFerhat0 Nurcanumay doktorumla görüştüm yerinde olacakmış ona göre randevu ayarladım teşekkür ederim bilginiz için 😊