Ecea18 Merhaba bebegim daha yeni ultrasonda kesesi gözüktü dr biraz ilgisizdi molaya cıkcagını için ik adet ultrason kagıdı verdi kese birinde 0.822 birinde 0.892 bebek kaç haftalık sizce
_ozlmm Ecea18 kese gözüktüğüne göre 5 haftalık falandır diye düşünüyorum ultrason kağıdın da yazmıyor mu haftası ile günü 🤔
Ecea18 _ozlmm doktor biraz değişkti yani ben sordum bizim ultrason 4-5 gün fazla gösteriyo eski makina falan dedi yani ilgisizdi pek soramadım
_ozlmm Ecea18 anladım başka doktora gözükürsün bir iki hafta sonra 🥰 normal de verdikleri ultrason kağıdın da gebelik kesesi haftası falan yazıyor bende sormayı unuttuğumda ordan bakıyordum o yüzden size de öyle söyledim kağıtta yazmıyor mu diye 😇
Deletedmom70006 Ga yazan yer haftası ve gününü söyler bebek şu an 5hafta 3 veya 4 günlük. 1 günün önemi yok farklı açılardan ölçüm yapmıştır o yüzden fark çıkmıştır.
Damlacaa Bebeğiniz 5 hafta 3 günlük. Ultrasondan ziyade son adet tarihinizin başlangıç gününüzu baz almalısınız. Gözünüz aydın hayırli olsun ☺️