selime_gul01 mrvsrcn çok sevindim canımmm Rabbim gönlüne göre verdi❤️❤️ Hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Rabbim🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Kbramhmt mrvsrcn yaaaaa benim kalbim bile burda heyecandan carpti insalllah kucagina almak nasip olur cok sevindim adiniza darisi. Bizlerin basina aaa tatilde cok dikkat et kendine artik iki canlisin masallah
ogretmenHnmm mrvsrcn hayırlı olsun canım saglicakla kucağına al inşallah Ay valla icim bi tuhaf oldu kan veresim geldi benim de
Sudesu_1 mrvsrcn hayırlı olsun canım diğer postlarda çok konuşmuştuk ay hadi inşallah 🙏 değerin artar çok mutlu oldum hepimize Ümit oldun valla
Tuba11 mrvsrcn valla canım bizde bugün öğrendik hamile olduğumu. Kızım var 1 yaşında. Bende idrar testinde yaptım. Çift çizgi çıkınca gidip kan verdik ve sonuç pozitif 😊 inşallah güzel bir haber alırsın 🙏
Poyrazayaz mrvsrcn yani tatile cik olsun iyi gelir rahatlarsın stresten uzak olursun ama yorma kendini
Sltnemir mrvsrcn cnm birşey dicem de ysnlis anlama olur mu lütfen değer neden öyle ben adet olmam gereken günde yaptım mesela 2. Gebeliğim de 570 çıkmıştı HCG
mrvsrcn Sltnemir doğrudur canim var demiyorum zaten varsa da muhtemelen geç döllenmedir çünkü pcosum yumurtlama geç olmuş olabilir
tecrubesizanneadayi12 mrvsrcn rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıklı bir şekilde yükselişe geçer hepimizinki rabbim yanımızda olsun hayırlı evlatlar nasip etsin heyecanlandım kız senin adına🥳🥰
ozgeozcan ayy çok sevindim 🥹 var diye hissetmiştim ben zaten ♥️ çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin 🧿
Mehtapkz mrvsrcn canim cok cok sevindim 🤲🤲🤰 Allah’ım saglikli sihatli betanda yukselsin insallah canm hadi insallh ❤️❤️❤️
mrvsrcn Mehtapkz yaaa Allah razı olsun canım benim insallah Rabbim yüzümüzü güldürsün o güzel duyguyu hepimize nasip etsin 🤲🏻🌸🥰
Sltnemir mrvsrcn ben size birşey sorabilir miyim 13 temmuz adet olan biri 1 aguustos da gebe kalabilir mi
mrvsrcn Sltnemir adetin düzenliyse 14.gun falan yumurtlama oluyor diye biliyorum canim ama yumurtlama herkeste farklı çıkıyor ovulasyonla takip et