hifasmother mrvsrcn ben de senin gibi test yaptım negatif çıktı amaan bu ay da olmadı demek ki dedim bir hafta boyunca adet belirtisi yaşadığım için adet olmayı bekledim baktım olmuyorum tekrar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 😇
_ozlmm mrvsrcn bende burda bekliyorum güzel haberlerini mutlu haberler alırsın inşallah 😇 ama bizi de unutma he bize de yaz haberdar et bizi 😌
Eldgrn mrvsrcn rabbim güzel haberlerle sevindirsin canım tez vakitte kucağını doldursun canım güzel haberlerini bekliyorum ♥️
[silindi] mrvsrcn 4 gün kala belirti olmaz psikolojiktir muhtemelen ama silik de olsa pozitif denir kanla teyit şart hayırlısı olsun
mrvsrcn @Edanurkeskin @Kvser @Deletedmom_85 @Poyrazayaz @Melos90 @Melos90 @Eldgrn @Deletedmom727272 @tecrubesizanneadayi12 @[silindi] @Zeyna27 Kızlar kan sonucum 5,08 çıktı
Deletedmom727272 mrvsrcn geliyooooorrrrr🥹🥹🥹 Ay hadi inşallah sınırı geçiyosun iki gün sonra bir daha🎀🎀
Mehtapkz mrvsrcn canim cok cok sevindim 🤲🤲🤰 Allah’ım saglikli sihatli betanda yukselsin insallah canm hadi insallh ❤️❤️❤️
bebeklendik mrvsrcn Allah sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin canım benim çok sevindim 🤍🤍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
2prensesannesiiii mrvsrcn gebesin kuzum sağlıcakla artsın kaset testte bu yüzden çıkmamış yeni diye erkenci test çok hassas 5 ve üstü pozitif çıkarıyor sağlıcakla artsın inşallah 💖 darısı bana 🥰