Muhammedamine Birsenvergili sabah aç karnına muz yiyip üstünede ılık su içince işe yarıyor gerçekten kabızlıkta . Ben sürekli meyve tüketyrum ama çıkamadığım zamanlarda duphalac şurubum var o işe yarıyor
Birsenvergili Emell muz kabızlığı önlüyor fazlası kabız yapar tabi ki leblebinin kabızlığı ishali önlediğini bilmiyor Musun canım
Emell Birsenvergili ben bilmiyorum.ilk defa duyuyorum hele ki her ishal oldugumda muzla kabiz olmayi basatan biri olarak o zaman sana basarilar
istanbulluanne Muz ve leblebi zten kabız yapar canmm. Ben kabız olduğumda doktorum sakin muz yeme demişti. Leblebide isalken yedirirler düzelsin diye sen daha cok kabiz yapcan kendini. Kayısı suyu ic bol bol bide bulabiliyorsan hakiki karadut suyu cok ise yarıyor.
Emell istanbulluanne aaa bak sen de bilmiyomussun😎benim gibii. Kabiz yapmazmis.bilemedim. biraz polemiklik oldu ama
Mela Bende neler denedim ise hiç biri pek yaramadı kavun biraz iyi geliyor sabah uyanır uyanmaz kflex kurumeyveli mısır gevreği yiyorum bide elma üstüne su yarım saate tuvalete gidiyorum benim kabiz olmam yasak lifli olduğu için misirgevrwgi ise yarıyor