Edayslm Kızlar 12 haftalık gittim cıkıntı var ama kız cıkıntısı gibi dedi ama net kızda diyemem ama kız bence dedi pipi gibi bi sekil yoktu ama hafif tümseklik gördüm böyle olup erkek olan oldumu sonradan cinsiyet
Benimennembirmelek Edayslm cnm gebeliğin ilk haftalarında kızda olsa erkekdr olsa hep çıkıntı oluyo ztn sonradan netleşiyor
TinyBabys Edayslm bana da bacaklarının arasına bakmadan önce kız gibi dedi bacaklarının arasına bakınca bi çıkıntı var. Şudur diyemem bi kaç hafta daha bekleyelim dedi.
Deletedmom_12 Edayslm kızlarında 12 hafTada cikintisi oluyormuş acele etmeyin bence en az 15 haftayi bekleyin
071095 Kızıma çıkıntı var dedi ama kız çıkıntısı gibi konuştu 15 gün sonra gittim belli değil dedi nasıl geçen defa çıkıntı var demiştiniz dedim evet çıkıntı uzamamış kız bu bebek dedi ve kızım oldu 😊
2kizanasi 12 haftaya kadar iki cinsiyette de çıkıntı oluyor 12den sonra organlar toparlanıp son halini alıyor yani çok ortada bir hafta değişebilir
Edayslm 2kizanasi pipi gibi olmayınca kız cıkıntısı diye cok emin konustu bakalım ne dicek iki hafta sonra
Edayslm tazebiranne_hg04 aaa ciddimisin cıkıntı varmıydi sendede 12 de kız cıkıntısı dedi banada pipiye benzetemedi cıkıntıyı
tazebiranne_hg04 Edayslm evet o çıkıntı hep oluyor erkekte ve kızda sonradan belirginleşiyor cinsiyeti
Edayslm TinyBabys banada cıkıntı var ama net bisiy diyemem kız gibi bence dedi haftaya bida gidicem bakalım ne dicek
Liyababy Edayslm her şeyin bir zamanı var bir kaç haftaya tam net belli olur önce sağlık kız erkek önemli değil 😉
Edayslm girl_boy_annesi girl_boy_annesi https://resimyukle.io/r/Js5mVhW3OX Videoydu durdurdum attım canım yandan bacak arası
girl_boy_annesi Edayslm biraz bekle canım bi arkadaşıma ayrıntılı usg kadar 3 farklı doktor kız dedi detaylıda doktor demişki yumurtalıkları görmesem kız derdim çıkıntısı bu kadar geç gelişen erkek görmedim demiş
Vicibici Edayslm bende tam tersi canım çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi ama kızlarda da çıkıntı oluyormuş o şekilde belirtti 16.haftada gittim %80 kız dedi 😂 18de %99 kız dedi
Vicibici girl_boy_annesi ben renkli ultrason almıştım 12. Haftada canım yine de atayım https://imgyukle.com/i/VD0jO8
girl_boy_annesi Vicibici yüz harlarına bakarak söyledim siyah beyaz olsa nubuna bakıyorum canım 🥰 sağlıkla gelsin prensesin💖