Selamm kızlar biraz geç oldu ama bende paylaşmak istedim doğum hikayemi :) 1 aylık olduk bile..
6 hazirandan konrolüm vardı doktora gittik çarı muayenesi olcaktım 38+1 deydim.Doktor kontrol ederken doğum başlamış 5 cm açılman var dedi biz şok tabii hiç ağrım sızım sancım yoktu. 1 gün önce nişanım gelmişti sadece o kadar. Hemen yatışım yapıldı doktorum suyumu patlattı 2-3 saate sancıların başlar dedi.Biz eşimle odaya geçtik bütün hazırlıklarımız tamamdı zaten arabanın arkasındaydı odayı hazırladık bende hala sancı falan yok gülüp eğleniyoruz, derkeeeen 3 saat sonunda hafif hafif gelmeye başladı sancılarım koridorda yürümeye başladım arada squat yaptım doktorumun yönlendirmesiyle.Öğlen 12 de yatışım yapıldı saat 4 olduğunda sancılarım artmıştı ama dayanılmıcak gibi değildi hala yürüyüp squat yapıyodum, saat 5-5.30 gibi iyice artmaya başladı sancılarım nst ye aldılar biraz yattım bacaklarımın arasına yastık falan koyduk.Saat 6 olduğunda artık zorlanmaya başladım hemşireyi çağırdım doğumhaneye açılmaya bakmak için doktorum geldi evett bebiş geliyo dedi eşimi çağırdım hemen onu aldılar yanıma ve sadece 15 dk içinde bebeğim kucağımdaydı evet ıkınma aşamaları biraz zorluyor ama gerçekten dayanılmıcak gibi değil ben daha kötü ve zor bekliyordum.Çok şükür sağlıkla aldım kızımı kucağıma ve doğumdan sonra hemen toplarlandım ve emzirmeye başladım gerçekten korkulucak hiç bişey yok tabii ben biraz şanslıydım 5 cm açılmam olmuş ama farketmedim bile inşallah benim gibi şansınız yaver gider kızlar :))