Hacertanju Kızlar 1 haftadır rahmimde ki baskı çok arttı afedersiniz söylerken utanıyorum içine dokununca baya şişmiş sanki bebeğin başı gibi böyle olan varmı akıl verin ne yapim 40.hafta olmaya da 4 gün kaldı yarın kontrolüm var sunimi istesem
Lavinia_35 Hacertanju suni sancı çok kötü diyorlar bende normal doğum istiyordum 40+6 olmama ve su gelmesine rağmen sancı yok Kayınvalidem ve etraftan duyduğuma göre 10 tane doğurduğumuzun bile hissetmeyeceğiniz ağrıyı suni sancıda hissediyormuşsunuz
aslhankrhan94 Hacertanju Bende de aynı durum var. Bebeğin hareketleri azalınca doğum yakın diyolar ama benim bebeğim hareketli siz de durum nasıl? 🤔 🙈 Kendi sancımla doğurmak istiyorum hayırlısı olur inşallah. Rabbim sizinde yardımcınız olsun.🤲
cnn34 Hacertanju 39+4 teyim bendr cmt günü suni sancı vercek beklemeye gerek yok dedi allah yardımcımız olsun
Canangnctr Hacertanju senin yerinde olsam beklerim beklemissin o kadar zaten suni sani çekip acilmasi olmayip sezeryana alınan çok insan var belki senin kendi sancin seni normal yaptiricak benim 40 hafta 2 gün oldu bende diyodum suni saniya gidim iyiki gitmemişim 2 gün fazla bekledim kendi sancimla doğum yaptim
edanuragl Allah bir avazda kurtarsın inşallah aynı gündeyiz aynı şikayetler bendede var fazlasıyla doktor 41e kadar bekleriz gelmezse yatış veririm dedi ama bi an önce doğsun istiyor insan 😭
Hacertanju Lavinia_35 Evet ama herkeste farklı oluyor haklısın tâbi insan korkuyor doktor bayramda burada olmicak büyük ihtimalle bayramda dogucak gibi hissediyorum
hunilimom Lavinia_35 biraz daha abartsinlar 😂 kız öyle olsa doktorlar verir mi eski zamanda belki farklı bir uygulama vardır ama öyle acı çekmek yok bende aldım evet zor şöyle doğumu hızlandırıyor 4 saatte gelicek sancı 2 saatte geliyor şiddetleniyor sonuçta o da bir uyarı rahmi uyarıyor
Papatya5361 Eslemim34 ay benimde 40 haftaya 1 hafta kaldı o zaman a kadar gelmezse banada suni sancı verilicek insAllah o zamana kadar kendi sancim gelir
Papatya5361 cnn34 Allah kolaylık versin canim benimde 1 hafta sonra suni verilecek kendi gelmezse insAllah saglikla kucağımıza aliriz