Mucizeveannesi Twinmomtobe dr a ve annenin durumuna göre belirleniyor sanırım ,belli bir kriter Yok anladığım kadarıyla ben 24 teyim ayda bir gittim bakalım şimdiden sonra nasıl olur
Mucizeveannesi Maviss35 şimdi bile yoruluyorum 35 te düşünemiyorum kendimin her hafta gittiğini umarım sizin gibi o haftaları görürüz 🙏🏻Maşallah
mel33 Derya341986 Canım şimdi normal.en fazla 12.5 8.5 oluyor.günde 3 kez ölçüyorum.ilaç başlanmadı henüz.ama hamileliği ilk öğrendiğimde 14 9 olmuştu
mel33 Mucizeveannesi Canım 2 haftada bir çağırıyorlar.mecburen her hafta gitmiş oluyorum.İnşallah bebeklerime zararı olmaz
Twinmomtobe Mucizeveannesi kesinlikle öyle tüp bebek olmasalardı üç haftaya bir çağırırdım dedi tüp bebek oldukları için iki haftaya bir dedi
pitircikannesi1 Mucizeveannesi En son 4 eylül de gittim. Bir daha ki kontrolüm 2 ekim de çok merak ediyorum bebislerimi iyiler mi diye 😔
esmaefe Mucizeveannesi en son 28 haftada gittim 32. Haftaya randevu verdi hâlâ ayda 1 bakalım bu sefer ne diyecek
mel33 Kızlar çok kötüyüm.11 hafta 5 günlükken perinoyolog muayenesine gittim.karnına çok bastırdı.ikiz olunca yarın saat baktı doppler renkli ultrasonla baktı.20 dakka sonra kanamam oldu .bebeklerine baskıdan ve o kadar çok ultrasonla bakmaktan birşey olmusmudur yardım lütfen