Selcannnn Mucizeveannesi haftada 1 gidiyorum canim ama bnm kasılmalarim sancim falan var o yuzden galiba ama internettede ikizlerin belli bi kontrol araliklari var son aylarda duruma gore haftada 1 yada 2 haftada bir cagarmasi gerekiyo doktorun
mel33 Canım bende 12 haftalık oldun.4.haftadan sonra inan her hafta gidiyorum.çünkü bir kadın doğumcu bir perinotolog muayene ediyor beni.25 haftalık erken doğum.rahim ağzı yetmezliği.başlarda hafif tansiyon yüksekliği.bir de 3 gün önce kanama olunca.böyle gidecek gibi...
mel33 Mucizeveannesi Canım 2 haftada bir çağırıyorlar.mecburen her hafta gitmiş oluyorum.İnşallah bebeklerime zararı olmaz
mel33 Derya341986 Canım şimdi normal.en fazla 12.5 8.5 oluyor.günde 3 kez ölçüyorum.ilaç başlanmadı henüz.ama hamileliği ilk öğrendiğimde 14 9 olmuştu
Nickimyokkibenim 20. Haftaya kadar 4 haftada bir çağırıyordu drum 20 den sonra 2 haftada bire düşürdü 24 teyim
Mucizeveannesi Twinmomtobe dr a ve annenin durumuna göre belirleniyor sanırım ,belli bir kriter Yok anladığım kadarıyla ben 24 teyim ayda bir gittim bakalım şimdiden sonra nasıl olur
Mucizeveannesi Maviss35 şimdi bile yoruluyorum 35 te düşünemiyorum kendimin her hafta gittiğini umarım sizin gibi o haftaları görürüz 🙏🏻Maşallah
Twinmomtobe Mucizeveannesi kesinlikle öyle tüp bebek olmasalardı üç haftaya bir çağırırdım dedi tüp bebek oldukları için iki haftaya bir dedi