Ent Selam kızlar yenidoğan alışverişi için mutlaka olması gereken dediğiniz ürünleri önerir misiniz? Kışın doğumum var özellikle kış ayında yenidoğan bebişin neye ihtiyacı olur?
hunilimom Ent kesinlikle bir termometre oda sicakligini nemi gösteren bir nemlendirici özellikle ev petekli ise kışın çok zor oluyor içerideki hava kuru oluyor burnu kuruyor kundaklar oluyor sıfır kol kısım güzel olur bol zıbın kurutma makinesi yoksa kurutmak zor olur
Ent hunilimom Hava nemlendirici cihazım var onu bebek odasında kullanmayı düşünüyordum birde petek arkalarına asılan suluk gibi bir şey var ondan alıp asıcam bilgilendirme çok iyi oldu teşekkür ederim
Minigindunyasi Ent evet bide genel olarak sorarsanda reflü yatağı al müslim örtü alablrsin bı kaç tane senin kış olcagi için çok lazm olmaz gibi body al bol bol
hunilimom Ent ben çok geç anladım bir kış hep hasta oldu çocuk o suluklar bizde de var biraz da olsa nem veriyor
Emily37 Oda nemlendirici,ateş ölçer,şampuan,emzik,biberon ve kremler,bez alabilirsin,hastahane çıkışı,uzun kollu badilerden al mutlaka.çorap,tulum,birkaç battaniye.Şimdilik akşıma gelenler bunlar.