Gozdee01 Suheda28 benimde böyle düşüş olmuştu kimyasal gebelikle sonuçlandı beta hcg düştükçe en son 0 gelince kanama başlıyor
Yakannes Suheda28 Değer düşmeye başlayınca yatışımı yaptılar hemen bir gün takip edildi sonra kürtaja aldılar. Dış gebelik şüphesi vardı. Şükür dış gebelik değildi.
Momy_eyyuptalha Yakannes dış gebelik te değer düşmez sadece beklenilen den çok az artış olur kimyasal gebelik değer düşer
Yakannes Suheda28 İlk başta değer çok az artıyordu o yüzden takip etmek lazım dediler. değer düşmeye başlayınca da kürtaj oldu. Kürtajdan sonra da aniden indi değer zaten.
Suheda28 yldzkbra46 adet gecikmesinden 4 gün sonra 250 olan değer 6. Gün gecikmeyle yani bugün 120 çıktı
yldzkbra46 Suheda28 normalde sağlıklı gebeliklerde 2 günde 2 katına çıkar diyorlar ama bekle bakalım 2 gün sonrada yükselmezse kimyasal gebelik olabilir. Rabbim korktuğuna uğratmasın canım sağlıklı bir şekilde hayırlı bi evlat nasip etsin. Canını sıkma 🌸
Suheda28 Yakannes anladım canım bakalım Perşembe gününe kadar adet olmazsam doktor banada kürtaj diyecek sanırım
Neseeli Suheda28 geçmiş olsun beta dış gebelikte az da olsa yükselmeye devam eder dış değildir, düşüşe geçtiyse büyük ihtimalle kimyasaldır kendiliğinden sonlanır..
Suheda28 Neseeli şuan tek duam bu desem yanlış mı konuşmuş olurum bilmiyorumama dış gebelik olmasından korkuyorum 🥺 zaten daha yükseleceğinden pek umudum yok
Neseeli Suheda28 çok haklısın dış gebelik çok zor ben gecen yıl dış gebelik yaşadım canım beta düşmez az da olsa yükselmeye devam eder.. senin sanki kimyasal gibi..
Suheda28 Neseeli evet bende yaşadım geçen sene tam da bu zamanlar ama evet o zaman iğneye rağmen bile yükselmişti değerim en son kürtajla temizlenmişti 🥺 bende kimyasal diye düşünüyorum bakalım
Neseeli Suheda28 sen yine ucuz atlatmışsın canım ben geçen yıl mayıs ayında hem kürtaj oldum hemde tüplerden biri alındı.. ama şu an tek tüple 9 aylık hamileyim ☺️Rabbim sana da nasip etsin..