Esrakky Kızlar bi bakarmısınız ? Şuan hiç bir saglık şeyimiz yok yanı daha önce sigortalıydık ama iş yerimizi kapatık hamileyim bende yeşilkart çırmak istiyorum benim adıma bir şey yok bana çıkarmı acaba ama eşimin adını ev ve araba var ?
Cidoliko Esrakky canım sosyal yardımlaşmaya gidip gelir testi yaptırman gerekiyor,eşinin üstüne olan şeyler seni etkiler mi bilmiyorum ama…
Zeynepmum Esrakky yanlış anlamazsaniz eviniz ve arabanız var neden yesil karta basvuruyorsunuz çünkü yesil kart maddi durumu yetersiz ve olmayanlar için sonuçta?
Pcoslubiranne Esrakky yesilkart olmaz ki. Genel saglik sigortasu yaptirin az bir miktar oduyorsunuz aylik. Eviniz ve arabaniz varmis yesil kart nedir.😑
funnymummy Esrakky hamileyseniz zaten analık hakkı diye oluyormuş ve ona göre sigortalı gibi ücret ödüyormuşsunuz
Esrakky Zeynepmum Ya acıkcası ne yapmamız gerek bilmiyorum ki tesil kart ne onu bile bilmiyorum sadece doktorumuz bi saglık guvencenız oksun dedi ondan sordum
Esrakky Pcoslubiranne Yesıl kart ne bilmiyorum ki sadece saglık guvencemız lazım doktorun söylediğine gore ne yapacagımı ogrenmek için sordum