Yagmurak5 Minikmom karbonatlı soğuk suda bekletip havaya kaldırıp dinlenince iniyor bide çok su çok tuvalete çıkınca sezeryan sonrası olmuştu asiriydi ayak sismem bu şekilde indirdim 4. Günde ise yarar inşallah denerseniz
Meryemlina04 Minikmom canım bende 35 haftalığım ayaklarım çok şiş yaotigim şeyler soğuk suyla yıkayıp yukarı kaldırıyorum gayet rahatlıyorum çok ayakta durma tuz tüketimine dikkat et bunları yaparsak faja güzel olur
Vicibici Minikmom Bol su için. Kızartmalı yağlı, tuzlu, şekerli ve konserve gıdaları tüketmemeye özen gösterin. Salatalık yoğurt gbi besinler tüketin onlar ödeminizi atmanıza yardımcı olur bir de ayaklarınızı yükseğe kaldırın o şekilde uzanın ☺️
berceste5155 Minikmom koltuklar yumuşak olduğu için yeterince dinlendirmiyor yere oturup bacaklarımı hareket ettirip rahatlıyorum bir de YouTube dan elçin demirelin hamilelikte ödem videosunu yapınca ayaklarımın şişi iniyor
Minigim38 Buzlu su yada tuzlu suya ayağınızı koyun. Bol bol su için ve dinlenin ayaklarınizin altina yastik koyup yüksek kalmasını sağlayın
Minikmom Yürümekle de daha çok şişiyor ama doktor yürüyün diyor ne yapacağımı bende şaşırdım buzlu su denedim fayda görmedim 😶🌫️
Nurcantas65 Tuz tüketimine dikkat edin,bol su için,fazla ayakta kalmayın,topuklu giyinmeyi,ayaklarınızıni havaya kaldırıp dinlenin bunlara dikkat edin ödem olmaz zaten ☺️ kaç haftalıksiniz bir de
Canpolat Minikmom ben son kontrolüme gitmeden şişince hergün akşam ayaklarımı soğuk suya koyup yarım saat tutardım silip iki yastık üst üste koyup üstüne ayaklarımı dikerdim .Altları yanıyordu gıdık bile almamaya başlamıştım 😀Doktoruma gidince üstüne bide madecassol verdi onu sürüp yatıyorum geceleri .Şuanlık çok şükür iyi hergün sürüyorum ama sürmeye de devam edicem doğumdan sonra da devam ederim .Sızlama gitti şişi de indi 🙂
Deletedmom7373700 Minikmom su tüketimini azaltmak, bol su içmek, hamur işi gibi şeyler tüketmemek. Ayaklarınızı sallayarak oturmamak, yürüyüş yapmak.