lamisrtky Ben Liv hastane seçtim. Yarın inşallah bebeğin kalbi duyunca doğum paket alabiliriz. Bir hafta önce doğum paketi 13 bin idi, ama 1 temmuzdan sonra zam gelecek dediler, yarın bakalım ne kadar olacak
Leyla-ay-3023 lamisrtky doğum paketine kaç muayene dahilmiş ben 25 haftalık gebeyim liv ile görüştüm bana 12 bin cekti ve 0dan gelenler için 15bin dedi yani sizin gibi 7 8 haftalık olanlara 15 bin dedi bilmiyorum ne kadar doğru
lamisrtky Leyla-ay-3023 10 muayene dahil, sigortam olduğu için galiba 13 bin dedi, yoksa dedi yabancı olduğum için 17 bin olurdu sigortasız
guzllk-25 lamisrtky 10 muayene 2 3 4 lü tarama testleri Ayrıntılı usg Normal sezeryan doğım farketmiyor Nst Ekg Eko Şeker yükleme Doğum fotoğrafçlğı Emzirme danışmanlığı Doğum öncesi bir defaya mahsus kardiyoloji ve diyetisyen muayenesi Bebeğin ilk muayenesi topuk kanı ve ilk aşısı
lamisrtky Leyla-ay-3023 ben çok memnunum, aralık ayında düşük yaptım hocam çok yardımcıydı gerçekten. Renkli ultrason var
yaren0704 Doğum, 10 muayene, 2 3 lü tarama var var ayrıntılı ultrason yok 11.5000 medical park Keçiören 2 ay önce sanırım anlaştım
yldzkbra46 Etlik Lokman Hekim Doç Dr Hatice ÇELİK. Gidin bir defa muayene olun ve farkı hissedeceksiniz. Koru liv nasıl bilmiyorum ama bu kadın Ciddi anlamda işinde çok iyi. Bir zamanlar Lokman hekim Demet şubesinde birlikte çalışmıştık 😻 Canım doktorum.
aygulll yldzkbra46 bende Demetevler lokman hekimden aldım doğum paketi könül hocama gerçekten çok ilgililer 18 Eylül’de doğum yapcam inşallah