Livakerem Merhaba kizlar. Resmen cok afedersiniz normal adet oncesi olan sivilceler gibi degilde irinli koca koca sivilcelerim cikti. Benim gibi olan var mi?
Gzmburcu Livakerem bende öyleyim her sabah kalktığımda suratimda bir tane daha sivilce ile karşılaşıyorum 😰😰
Livakerem Gzmburcu neden boyle acaba ben anlamadim. Bende diyorumdum adet sivilcelerim artik cikmicak oh
Gzmburcu Vallaha napcaz bilmiyorum bende öyle diyordum ben adet zamanı bu kadar sivilce çıktığını hatırlamıyorum 3 4 gündür sinirlerimi bozuyor
Menas Normalde sivilceleriniz çıkar mıydı peki? Benim cenemde alnimda hep çıkardı adete yakın artardı.hamile kaldığımdan beri çıkmıyo.belki tam tersi etki yapiyodur.
Mervenur001 Benimde normal de vardı adete yakin da cikardi 10+3 deyim her sabah uyandigimda bi tane daha cikiyor hemde kocaman iri iri Allahim yarappim ya 😊 bazilari diyor dogum sonra si komple gider insallah gider 😊
Mercan89 Inanmiyirum ya benim sutatim da aynı durumda şimdiye kadar 1 kez bile hatirlamam ama şuan leke leke oldu ve çok fazla da kaşıntım var
Gzmburcu Internetten gördüm şimdi yarim limon surun yatmadan sabah kalkınca ılık su ile yıkayın yazıyor du ben bir ara yapıyordum hamile kalmadan ölü derileri alıyordu ama bunda da yarar mi bilmiyorum adet zamanına 1 hafta kala çıkardı olun ca giderddi