K-dg-c Kızlar tüp bebek transferi yaptırdım. pazar günü beta hcg 643 tü bugün beta hcg 1841 yine test vermeli miyim sizce normal bir gebelik mi. İki tane sağlıksız gebelik geçirdim çok korkuyorum yine olmasından
yldzkbra46 K-dg-c ikiz gebelik bile olabilir neredeyse 3 katına çıkmış değerin maşallah 2 günde 2 katına çıkmasını isterler genelde 🌸💐
tuba-berfin Bence gayet sağlıklı yükselmis ben öğrendiğimde 22 idi bi hafta sonra 798 oldu suan 11.haftadayız korkmayın lütfen Ki sonucu da iyi olsun
tuba-berfin K-dg-c 798 olduktan 1 hafta sonra da keseyi gördük muhtemelen sizde haftaya falan görebilirsiniz keseyi
K-dg-c yldzkbra46 ya hakkımızda hayırlı olan olsun çift embriyo transferi yapılmıştı belki ikiside tutunmuştur
yldzkbra46 K-dg-c Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dört gözle sevdirsin. Hiç kötüyü düşünme belki de yıllardır beklediğin duan kabul oldu 🫶🏻🌸
K-dg-c yldzkbra46 aminn inşallah rabbim tüm isteyenlere versin çok zor oldu gerçekten inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder 🤲🏻😍