SeymaCbci Snybyk rica ederim canım ne demek gerçekten insanın aklına takılan şeyleri tanımadığı birine rahat rahat anlatması çok iyi geliyor. sen hep bebeğini düşün bu günler gelip geçicek doktor bana dedi hamilelerin ihtiyacı olan iyi beslenme ve mutlu olmak. En önemlisi de mutlu olmakmış.. biz kendimizi mutlu etmeye çalışcaz sadece bebeğimiz için🤰🏼
snysngn SeymaCbci şuan cihan poliklinigi cüneyt beye gidiyorum. ama dogum pendik bölgede olucak 40 haftalık olduk pazartesi kontrolüm var. bakalım nolcak 😊
Aysenurkaann SeymaCbci benim eşim orda çalıştığı icin ben 15 liraya muayene oluyorum ama ucuk bi fiyatı var fakat hastane olsun doktorları imkanları çok güzel 200 lira diye biliyorum ücretini kuzum
SeymaCbci Aysenurkaann evet oranın iyi olduğu her halinden belli ama tabi ücreti yüksek o yüzünden gidemiyoruz işte
Sibelnl Canannndvrz aa çok memnun oldum sürekli sezeryana yöneliyo falan diyolar ama böyle mi gerçekten en iyisinş sen bilirsin
Canannndvrz Sibelnl artık kafasına göre sezeryan yapamıyor bi doktor canım raporu var dosyası var. Bi bebek için hangi dogum saglikliysa onu yapiyolar. Hale haniMDA bi bebegin durumu iyiyse asla sezeryan yapacak bi doktor degil
Cicekk Bende tavsiye üzerine neslihan alan dr. Gittim fakat hic ama hic memnun kalmadım.. Hale hn. Gitmek istiyorum bugün bi bayanla tanıştım ve asla hale hn. Gitme bir sürü mahkemesi var bebekleri öldürüyor zorla sezeryana alıyor bashekimin eşi olduğu için orda tutuyorlar fln dedi çok kararsizim ne yapacağımı bilmiyorum...
Canannndvrz Cicekk onu sana söyleyen kimse bi sorsana Allah korkusu varmiymis . Nasıl böyle iftira arabiliyolar anlamıyorum . Neslihan alanda o hastanede çalışan bir doktordu ve hale hanimin da onunda kapısında hasta kuyruğu olurdu . 2 yıl yanında çalıştım daha bir tane bebek öldugunu ne duydum ne gordum
24fatma Canannndvrz merhabalar bende hale hanıma gidiyorum hamileligimin başından beri mumnunum doktorumdan. Benim bi sorum olucakti size biz her muayenede ultrasonda bebegimizi hep siyah beyaz görüyoruz 4 boyutlu görme imkanimiz yok mu acaba özel hastanelerde genellikle herkes bebegini renkli de gorduklerini soylediler merak ettim haftaya kontrolum var doktoruma da sorucam
24fatma Cicekk siz hangi doktora gidiyosunuz acaba ? Yüzyıl da doçent serap simavli hanim renkli gösteriyo resimde veriyo dediler bi daha ki muaneme ona gidicem inşallah vardir oyle bisey
EcemErgen Ya doktorlar niye bebekleri öldürsünler bu ne sacma bi laftır ya. Tobe yarabbi. Hastanenin nesinden memnun değiller onuda anlamis değilim. Ben bebek istedigimden beri pendik yuzyila serap simavliya gittim. Sayesinde gebe kaldim ve simdide yine ayni hastanede fatma bilginere gidiyorum. Cok tatli ilgili guler yuzlude bi doktor. Tek sorunu siz sormadan biseyleri soylemiyor okadar.. dogumuna denk gelmistim bikere. Dogum yaptirdigini bilmiyodum. Guveniyorumda fatma hanima dogum konusunda. Ama serap hanimin ustune tanimam. Muayenesi ozaman 135 tl di simdi ne kadar bilmiyorum, tup bebek uzmani kendisi alaninda cok basarili
24fatma EcemErgen yaa serap hocanin ismini bende yeni duydum herkes cok memnun 24 haftalik olduk biz bi dahaki muaneme ona gidiyim diyorum 4boyutlu gösteriyo mu bebegi renkli resim veriyo mu acaba?