Sibelnl Hale hanımı ve Esra hanımı tavsiye etmişlerdi. Hamileliğimin ilk başında Esra hanıma 3 kez gittim. Sonrada çok şükür şu an ki doktorumu buldum. 5 dk zar zor alelacele muayene ediyor. Güleryüzlü bir bayan ama ne doğru düzgün bir bilgi alabildim. Nede sorun yaşadığımda ulaşabildim. Hastanede değilse kendisi, nöbetçi kimse o bakıyor. Kendisi acil durumda ulaşmak için cep telefonu vermiyor. Bir şey olursa gelin dosyanız ortakta herkes yardımcı olur demişti. Dosyaya hakim olmadıkları zaten ilk sorunda belli oldu. Sezaryen dışında normal isterseniz doktorun fark ödesek bile gelmemesi beni baştan soğuttu. 9 ay özelde takip yaptırıp başka doktorda doğurmak bana saçma geldi. Birde Esra hanım çok yoğun. 1 saat kapısında beklediğim oldu. Üstelik tahlilleri göstermek içinde bir o kadar bekliyorsunuz. İyiki baştan değiştirmişim son aylarda insan o kadar beklemeye dayanamıyor. Şu an gittiğim doktoruma tahliller çıkınca WhatsApp yolluyorum, acil bir şey olduğunda telefon veya mesajla ulaşabiliyorum. Gittiğimde en fazla beklediğim 10 dk. Esra hanımı o yüzden kimseye tavsiye etmem.