Sibella ben Londra merkezdeyim canım Unıversity Collage London Hospital’da Doğum yaptım çok övmüşlerdi açıkçası bende çalışanların ilgisinden dolayı çok çok memnundum. Ama ultrason yapmıyorlardı ondan şikayetçiydim 😄 gel gelelim doğumaaaa... Bana göre epey yüksek sancılarla gittim bir baktık ki açılmam sadece 1 cm 🤦♀️ Eve geri göndereceklerdi ama cesaret edemedim sancım artar diye kalmak istedim nstye bağladılar beklemeye başladık en başta epidural olucam diye konuşmuştuk ben onu umut ederek normal Doğuma cesaret ettim 4 cm açılmam olmasını bekliyorum ama sancılar o kadar şiddetli geliyor ki kendimi yerlere atıyordum derken bizi odadan bekleme koridoruna aldılar açılmam hala 2 cm olduğu ve aşırı yoğunluk olduğu için ya eve gidin ya burda bekleyin dediler o kadar ağır sancıları hastane koridorunda sandalye üzerinde çektim o kadar gururuma dokundu ki ... ama asıl şok şu oldu ki açılmam 4 cm olduğu halde bana epidural vermediler yoğunluk var anestezi uzmanı Yok dediler ben tam 24-25 saat sancı çektim 2 saati ıkınma da geçti ve İnan ebe elini bile sürmedi yardım et diye yalvardım her şeyi bana bıraktı o kadar zor bir Doğumum oldu ki bu benimle ilgili tabii ama hastane hizmeti 0. Tamamen sana bırakıyorlar her şeyi müdahale asla Yok. Ve asla kesi atmıyorlar yırtılmanın daha iyi olduğunu savunuyorlar o kadar dikişim vardı ki 15 gün oturup kalkamadım bu ülke modern olduğunu iddia ettiği kadar ilkel bir ülke ben öyle düşünüyorum her şeye hazırlıklı ol canım bizim ülkemizin gözünü seveyim bunlarda vicdan olmadığı için sancıdan sürünsen de normal diyip geçiyorlar