Zeynep_15 Semrakrbck bir oglum vardı aybars şimdi de kızım oldu Asy tam bir çicek❤️ inşallah sizinde bir kzıınız olur
KbrErr Semrakrbck Yeteriz Allah’ın izniyle 😀 Rabbim aratmadi, kucagimizi boş birakmadi çok sükür. Ben kızıma bakiyorum hala bebek 16 aylık ya 😀 Napcam, nasıl yapcam hicbir fikrim yok saldim artık yaşayıp görecegiz 😊
Deemetibostnci Bebekler okula başlayınva iyiki yapmışım dicek sin uzun aradan sonra oldu benim sıfırdan başlamak çok zor herşeye hiç öyle düşünme birbirlerine arkadaş yoldaş olur sen bundan sonra korunmaya bak dikkatli et
Semrakrbck Deemetibostnci aynen ben eşime güvendim ama boş çıktı hayırlısıyla doğumdan sonra kesin korunacam artık hangi yöntem olursa gerekirse ilişki olmaz ☺️😄
muallimehanimmom5 Semrakrbck ben en az 3 yıl diyordum hemen hamile kalanlara kızıyordum büyük konusmamım cezası belki de 😄 olsun rabbim kolaylaştıracak inşallah hep öyle avutuyorum kendimi arkadaşça büyüyecekler inşallah
Elifsntrk Semrakrbck aynı şeyi 3 hafta önce yaşadım bebeğim 2 yaşında ve doğum gününden birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. İlk hafta çok ağladım haksızlık etmişim gibi hissettim hep oğluma yetememekten korktum istemedim bile Allah affetsin. Ama ne zaman duydum kalp atışını hepsi geçti :) biz anneyiz herşeye yeteriz Allah’ın her verdiğinde var hayır şükür edelim bol bol 🙏🏻😍
benimmdunyamm Semrakrbck hayırlı olsun zamanla alışırsın şuan bir şok içine girmissin anlaşılan neyle korunuyordunuz acaba
Semrakrbck benimmdunyamm hayır korunmuyordum 😄 eşimde istemediği için ona güveniyordum güvenmemek gerekiyormus
Nurten2610 Nurcantas65 Semrakrbck arkadaşın dediğine katılıyorum tabiki senin hayatın senin kararın ben aylarca denedim olmadı o kadar çok istiyordum ki sonunda rabbim nasip etti ama kaybettim düşük kürtaj derken psikolojim alt üst oldu o hastanede nasıl ağladım doktorun yanında ne hale geldim Allah biliyor ondan sonrada olmadı tedaviler ilaçlar derken şimdi yine bin şükür Rabbime hamileyim 8 haftalık olcaz yarın rabbim nasip ederse doğumdan sonra yine korunmam çünkü zor oluyor benimki ben o duyguyu biliyorum yaşadım neden Allah’a o kadar yalvarirken doğumdan sonra da olmasın diye korunayim etrafta isteyip de olmayan yıllarca bekleyen o kadar kişi var ki ve onu geçtim abimle ablamla aramizda çok yaş farkı yok ve bu o kadar güzel birşey ki arkadaş gibiyiz o yüzden çocuğumda öyle olsun yalnız buyumesin isterim evet zor olacaktır tabiki ama her zorluğun sonu güzelliktir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Semrakrbck Nurten2610 öyle tabi öyle ama her açıdan bakınca doğru zamanda güzel bir ortamda maddi manevi olarak yetebilecek durumda olduktan sonra 2.dusunuyorduk ama tabi nasip erken geldi Rabbim sizinkinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌼❣️
Semra41 Semrakrbck benım yaşadığımı yaşamışsınız benımde haberım olmadan bırlıkte 16 hafta gecırmısız (tabii bu sırada kullandığım takviyeler ınsulın hapları mıde ılacları ve yaptığım hoplamalı zıplamalı sporlar)veren allah dedık bıraz zorlandım adapte olamadım hemen ama suanda gün sayıyoruz 🥰🥰🥰🥰
esmaozdemir76 Semrakrbck hiç korkmayın Allah sabrını verir. Bide tavsiye istemiyorum filan çok dillendirmeyin. Allah korusun bişey olursa çok üzülürsünüz sonra. Rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin🥰
Semrakrbck esmaozdemir76 aynen bu konua da haklisinz teşekkür ederim uyarı için eşimle ikimiz biliyoruz zaten kimseye de isteyip istemediğimizi anlatırsak her kafadan bir ses
hunilimom Semrakrbck yicek ekmeği varsa ne kadar korunsanda oluyor işte canım hayurlisi böyleymiş bakarsın biraz zorlanirsin belki bir sene