Merve-8 Babyyldz Organik soğuk sıkım hindistan cevizi kullanıyorum bir de bazen bebek bakım yağı sürüyorum
Twinmommm Babyyldz Canım ben mustela, bio oil ve lierac çatlak kremini kullandım en çok lieracdan memnunum mustela alerji yaptı çünkü . Liearac çok çabuk emiliyor oyüzden iyi baya ama çatlak oluşumunu hiç bir şekilde engelleyemiyorsun genetikte varsa oluyor. Benim ablamda annemde de hep çatlamışlar benim sadece bu ürünü kullanmam baya geç çatlamam sebeb oldu ve onlara göre daha çatladım 24 te çatlamaya başladım şuan 29 Dayım ileriki günlerde ne olur bilemem tabi 😅
Misilefe Babyyldz 35.haftadayım bio il ve vazelin kullanıyorum vazelin uzun süre nemli tutuyor bakalım henüz çatlak yok umarım olmaz
el1fff Mis lady krem kullanıyorum bir fenomen önermişti. Ben memnunum güzel dağılıyor yapış yapış kalmıyor nemlendiriyor
Nurcantas65 31 haftadayim daha çatlamadim hindistan cevizi yağı, badem yağı, kayısı çekirdeği yağı,Hint yağı,vazelin nemlendirici kremler ne bulsam sürüyorum 7 haftadan beri
kelebek03-6 Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum bimden almıştım ama Bi yandan da içim rahat değil organik midir sağlıklı mıdır bilmiyorum