Ceyolii 33+3 haftalık hamileyim 34. Haftaya girmemle beraber iç çamaşırımda su gibi ıslaklık oluşuyor ağrım sızım hiç bir şeyim yok bu normal bir şey mi bilgisi olan var mı
tupbebekannesi123 Ceyolii bende de oluyor bildiğiniz su bebeğim sıvısında mı kaçak var diye düşündüm ama yok normalmiş
Pinar95 Ceyolii bende aynı sorunu yaşıyorum. 35.haftamdayim ve çamaşırım sürekli ıslak. Artık suyum mu geliyor idrar mi şeffaf bir akıntı mi yoksa sadece aşırı mi terliyorum anlamadım gitti. Baya korktum doktora sordum suyun normal dedi içim rahatladi.
Smv Ceyolii idrar kaçırması olabilir benim 26. Haftada başıma geldi suyum geldi ama onun sumu idrar kaçırmasımınoldugunu anlayamadık isterseniz doktora gidip kontrol amaçlı bebeğin suyuna baktırabilirsiniz
Mirzanin_annesi2018 Benimde oluyo camasrim altıma yapmışım gibi islaniyo 32+5 haftayiz bizde ama kokudq oluyo ama şu gibi akiyo
Ceyolii Mirzanin_annesi2018 bende ne koku ne bişi su gibi sadece doktora soran olup bilgi alırsanız haber verir misiniz
derinnguney Ceyolii benim de öyleydi ben zannettim ki suyum geliyor parça parça doktor kontrolünde sorun yok dedi ama ne olduğunu hala bilmiyorum 🤷🏽♀️
Ceyolii derinnguney o ıslaklık hissi çok rahatsız ediyor ya sürekli ılık ılık bir şey geliyor insan takınca da daha çok artıyor sanki