Selam kızlar, 39+0 da gelen miniğim ben bekleme konusunda biraz aceleci davrandım.hem normalden korktum, karnım aşırı gergindi artık ağrı yapıyordu göbek deliğimden parçalanıcak gibi oluyordum aktif çokta hareketliydi miniğim, kilosuda beklersem 4 olur diyordu doktor normalden vazgeçtim günümüzü aldık.
Sabah erken aç karnına gittik, odamıza yerleştik kapı süsümüzü falan taktık.Kelebek damar yolu açıldı. Öğlende ameliyathaneye alındım. Giderken arkama hiç bakmadım herkes ağlıyordu biliyordum, çıktıgımda eşimi video çekmişler hüngür hüngür ağladıgını şükürler olsun seven bir eşim var. Bebek çıktığında bakmış ama beni bekliyordu. Aglamaklı gözlerle.🥹🥰Moralim yüksek gitmeliydim oraya 10 dk kesilip bebeğimi görecektim çünkü 😏 ameliyathanede beni hazırladılar masaya aktardılar örttüler anestezi uzmanı geldi.yan yatırdılar beni cenin pozisyonuna soktu beni ilk başta istediği gibi bacaklarımı karnıma çekemedim hadiiii dedi. gel sen çek dedim bu bebekle bacakları güldürdüm hepsini 😂 yan yattım iğne hiç bir şekilde acımadı sadece asla kıpırdamamak lazım. bütün ameliyat boyunca anestezi uzmanı bir yanımda yardımcısı bir yanımda bana baktılar çok iyiydiler.
Anında uyuştum sondayı öyle taktılar hiç hissetmedim, doktorum geldi 5 dk sürmedi miniğimi bacağından kaldırdı kocaman bir vıyaklama oldu dışarıdan duymuşlar ☺️ 3465 gr doğduk. Ebe azcık silip yanağıma koydu burnumu emdi koklaştık babamızın yanına gönderdiler. Sonra bulantı hissettim söyledim seruma ilaç kattılar geçti hemen o sırada kanımı plesantayı falan çıkartıyorlarmış bastırma hissi falan oldu ama ne can acıtıyor nede farklı bir sorun sadece bulantı hissettim öğürdüm, yemek yememek lazım kesinlikle gece 12 den sonra bu yüzden. Midem boş oldugu için kusmadım. Doktor çıktı yardımcılar beni diktiler yarım saate bende miniğimin yanındaydım 🌸 hemen ten temasımızı yaptık emiştik. O gece hep emzirmeye çalıştım uyandırıp uyandırıp yaptık sabaha karşı huysuzlaşınca mama takviyeside yaptık aç bırakmaya gerek yok o süt öyle hemen gelmedi benim azdı. (4.gün aktif geldi.) sarılık çıkmadı , ertesi gğn akşamına taburcu olduk. Bugün 9.günümüz çok şükür 🙏 🐣🌸