girl_boy_annesi Hutbysaustukls 36. Haftada alış veriş yapıp hemen çantamı hazırladım🤭 Şimdi 2. Bekliyorum 15+1 ama bunu o kadar geç yapmayacağım inşallah çünkü ilk çocuğum da pişman oldum çok yorulmuştum 😍
aylinpalaa Hutbysaustukls henüz çok erken, erken doğum riskiniz yoksa en azından 28-29.haftayı beklemenizi tavsiye ederim
Bayancorek Hutbysaustukls 24. haftada tamamdı her şeyi ama yıkamadım. 21 erken bence dolap hazırlamak için. 31 olduk hala başlamadım, 33 34 de falan halletmeyi düşünüyorum. 🙏🏼
Hutbysaustukls Sevgiiss canım almadım kızım 1 yasında beklenmedık gebelik sürpriz oldu herseyı sıfır daha sadece hastane cıkısı alacagım kızımınkılerı kullanacagım
htcnrerdrkk Odası gelmedi kızımın odası gelince ben yıkayıp ütüleyip vakumla kaldırıcam böylelikle son haftalar sıkılmam diye düşünüyorum vakumsuz tozlanır bence vakumlu hurç alabilirsin
Deletedmom7373700 htcnrerdrkk koku yapabiliyor bilginiz olsun. Bazen vakumlu hurctan çıkan şeyler kokuyor gibi geliyor bana.
S3lin8767 Bugün 23 +6 yım hafta başı yıkadım ütüledim çantalayacağım bence hiç bir şey için erken değil hazırlanabilir eksik çıktıkça eklenir hazırda dursun ne olur ne olmaz valiz içinde kirlenecek değiller ya 😉
Yakannes İdeal vakit genelde 32 hafta ve sonrası. Ben 37 haftadan sonra yavaş yavaş yapmıştım hazırlığı. 40 haftada doğdu zaten:)
Annesininportakali53 Hutbysaustukls aslında erken değil ama tozlanir yani o yüzden keşke en azından bir 30. Haftayı bekleseydiniz bende yapsammi diye düşündüm ama ben yine kafama takarım tozlanir diye tekrar yıkarım feln o yüzden hiç girismedim🤣
sgok Hutbysaustukls valla ben 23 haftalıgım kıyafetleri bakım seyleri hazır dolapta ama yıkamadım daha ben de istiyom yıkamak artık 😅😅
cileklicookie Hutbysaustukls evet cok erken tozlanabiliyorlar 36 da hepsini bi gunde yika utule yapip kaldirmistim ben yaz ayiydi zaten 3 partide yikadim astim kurudu toplamda yarim gunumu aldi.