linsmea Zeynep00_ bizim de 33 haftayken 2155’ti. Şu an bizde 34+4’üz. Cinsiyeti kız, sizin cinsiyetiniz nedir 🥰
Semra41 DEMETT35 benım de aynı gelısımı 2 hafta önden gıdıuor dedı doktor, bu yüzden beklemıcez bı 20 gün falan erkenden sezaryen olcam sızde durum ne
DEMETT35 Semra41 doğumla alakalı bişey söylemedi bu süreçte dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum sizin kaç haftalık ve kullandığınız ilaçlar hangileri acaba onlar mı kilo yaptırıyor
Deletedmom547899 Kubra_miray_szr internete hesap ettiğimde 15 Eylül gozukuyor.sizin sezeryan olduğu için mi bir hafta erken.benim ilk gebeligim doğum zamanini ne zaman söylüyor acaba doktor
Kubra_miray_szr Deletedmom547899 ikinci ile alakalı olabilir olmayabilir de tam bilmiyorum ama sen uygulamaya göre hesap etme eğer senin normal doğumsa geç gelir bebiş 🤗🤗sezeryanda uygulamaya gore daha erken alıyorlar doktorlar aynı haftadayız benim doktor 7 eylül dedi inşallah bir sıkıntı çıkmaz hepimiz sağlıkla kavuşalım
Ecceee Minigim38 bence sizinki normal, tam 22. haftada benim bebeğim 560 gr dı, doktorum bebeğin çok kilolu olduğunu acilen diyet yapmam gerektiğini sağlıksız olduğunu söylemişti, o gün bu gündür diyet yapıyorum çok şükür şimdi uyumlu gidiyor haftasıyla
gamzebngaa_dmr Ecceee nasıl söyler böyle birşeyi benim bebeğimde 22+2 de 560 gramdı doktorum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu dedi 25+4 te gittim o zamanda 920 gramdı yine normal dedi başka doktora gidin bence