Glry 3 gün önce gittik 36 haftalık 2300 civarı 2 hafta geriden geliyor dedi kan sulandırıcı iğne verdi
linsmea Devrimm21 canım bizim bebek kanala girmiş 31’den beri o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Tarih vermedi doktorum. Tutabildiğimiz kadar içerde tutmaya çalışıyoruz 🥰 olması gereken aslında 12 ağustos. Hiç sanmıyorum o güne kalacağını 😅
AysegulAloluAcikgoz 34+1 bugun kontrolum vardi 2500 kilo duz hesap ikibin dörtyüz küsürlü birsey soyledide aklimda tutamadim valla 2500 yakın birseydi. Nasipse insallah kızım olacak.
Balrengii nazlibs sekerin filan var mi canım suyun nasıl benim şu fazla cikti da şeker mi var diye korkuyorum
nazlibs Balrengii Yok canım şekerim çıkmadı çok şükür suyumda normal, şeker yükleme testi yaptırdın mı ?
Serap_35 Begumhan herşeyiyle aynıyız bende dün gittim ama bana bebeğin şiştiğini söyledi doktorum kafa ile rahim ağzı arası 40 mm di yeri çok dar dedi sizin nasıl gidiyor
Begumhan Serap_35 Bir sikinti olmadığını soyledi doktorumuz hersey yolunda dedi 2 hafta sonra kontrole tekrar cagirdi Nst ye baglayacagini soyledi. Dilerim bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz 🙏💙🤰