Semra41 Deryak52 sade soda kılo aldırıyorum bılmıyorum ama hergın 1 sıse magnezyumlu olandan ıcıyorum bebegım gelısımı 2 hafta önde😁
Stella_0 Beyazanneweww Ayy dün kontrolüm vardı 16+6ydı 170 gr 16 cm dedi haftasıyla gayet uyumlu herşey çok güzel dedi 🧿 maşallah 😊 nasıl hoşuma gitti anlatamam 🥰
Miiiii Sukrannk evet yapilmisti igneden bikac gun sonra dogum oldu zaten. 2 doz yapmışlardı ciger geliştirici igne
Ayseaysa Beyazanneweww 22 haftalıkken 700 gramdı şu an 25+4 haftaligim bayramdan sonra gidicez bakalım ne kadar olduk 🥰
ErdoganGamze Beyazanneweww 27.haftada 770 gram dedi. Suyu azaldığından dolayı gelişimi yavaşlamış maalesef 😞
Meltemms 21 haftalıkkken detaylıda 390 gram gayet yeterli demişti ama yorumlara bakınca zayıf hissettim 🙈
Mirw 33+4 de gittim 2.800 dedi kilosu fazla olduğunu söyledi . çünkü bende şeker var erken sezeryan olabilirmiş .şuan 35+3
Rumeysa_Taylann52 Beyazanneweww 27+5 haftalıkken gittiğim de 1300 gram 38 cm idi şimdi büyüdük tabi 31+4 olduk perşembe günü öğreneceğiz inşallah 🙏🌸🌸