nazy mucizem42 benim bebegim 2 hafta önden gidiyormuş o yüzden hicbirsey demedi çok kilolu olmasından korkuyorum doğana kadar
Semrasular Serife_ee benimde ilk gebeliğim aynı sorunları bende yaşıyorum yatamıyorum yatsamda dönemiyorum ve inanılmaz bir mide yanması var çok kötü bütün gün gitmiyor
Serife_ee Semrasular mide yanması bende de var saçlandığı için diyorlar hep 🤷♀️ Allah kolay sağlıklı doğum nasip etsin ☺️
Balrengii nazlibs sekerin filan var mi canım suyun nasıl benim şu fazla cikti da şeker mi var diye korkuyorum
gmzzmg Sbl49 benim de aynı ikiz benimkiler.doktor normal dedi ama burda yazanlara göre zayıf gibi sanki
Beybiannesi BaLevLat34 benimde 32+3 2 kilo 500 gram doktorum böyle kilo almaya devam ederse sezeryanla alabiliriz dedi sizede öyle bir şey dedibmi acaba 😌
BaLevLat34 Beybiannesi Benım ilki sezeryan oldugu için bu da sezeryan olacak canım ama senin ki de büyük ihtimalle %90 sezeryan olur 😊sağlıkla gelsinler de
Ebaby Dozem öyle mi ben 400 diyeni görmemiştim ama sınırdaymışız demek ki 😅 ben de yanlış olduğumu düşünmeye başlamıştım hiç göremeyince burda o kilolarda. Teşekkür ederim ☺️