aslilayloy Merhaba benim miniğim 19+3 oldu kıpırtılarını 2-3 gündür belli belirsiz hissediyorum çok mutluluk verici siz ne zaman hissettiniz? Karnımdan hareketlerini göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum 😍 -
Eyluladam15 aslilayloy ,ne güzel peki o his nasıl oluyor bende 17+3 günlük gebeyim kasıklarda falan bazen pıt pıt gibi oluyor ama bilemiyorum bebek mi
Hasretaytemur aslilayloy 17 nin sonunda hissettim şu an 19+1 deyiz hissediyorum çok güçlü olmasa da iletişim kurabiliyoruz tepkilerime az da olsa karşılık veriyor tarifi mümkün olmayan bir duygu☺️💕
Lavanta27 aslilayloy 17 18 haftalarda minik minik hiss ettim oğluşumu .Şu an karnıma bakınca baya belli oluyor .😍🤗💙
OksijenliSu aslilayloy ilk hamilelikte 17.haftada hissetmiştim şimdiki bebeğimi ise 15.haftanın sonlarına doğru. Şuan 22+3′üz ve dışardan fazlasıyla görebiliyorum hareketlerini. 😅 Hele ki tekmeleri yok mu.
Melikemercimek Hasretaytemur nasıl tepki verdiniz ben de 16. Haftaya gireceğim daha geçenlerde bi böyle içimde pıt pıt ediyor gibi geldi ama çok kısa sürdü acaba bağırsak mıydı dedim . Siz ne yaptınız da tepki gösterdi
esmom07 @aslilayloy 17+4 bir kez hissettim ama belli belirsizdi ne zaman tam hissederim merakla beklemedeyim 🥰
aslilayloy Melikemercimek hiç alışverişteydim öyle pat diye hissettirdi kendini birden sonra hep yattığımda hareketlendiğini hissediyorum şimdi 🥲