Lina-11 Kızlar sağlıksız gebelik sonrası sağlıklı gebeligi olanlar var mı bir tane kürtajım var ve hamileyim şuan o yüzden korkuyorum açıkçası tecrübeleriniz varsa yazabilir misiniz 😔
Mavidunyamm Lina-11 İlk gebeliğim sağlıksızdi kromozom bozukluğundan dolayı sonlandı. Şimdi 28+2 yim suanlik sağlıklı çok şükür 🤲
23kubra23 Lina-11 benimde kürtaj sonrası kimyasal şimdi yine hamileyim ve korkuyorum beta baktırdın mı
Sinem94 Lina-11 var görümcem iki dusukten sonra sağlıklı gebeliği oldu doğum yaptı benimde bir dusuğuğüm oldu inşallah bende sağlıklı gebelik yaşarim🤲
Gulgg Lina-11 ben de nisan ayında kürtaj olmuştum şuan 8 haftalık gebeyim ama insan aynı korkuları yaşıyor ister istemez dua etmekten başka çaremiz yok 🌸
Lina-11 Mavidunyamm maşallah canım çok iyi devam etsin böyle 🤗benimde gelişmedi karnımda çocuk sağlıksız gebelik dediler
Lina-11 23kubra23 evet canım baktırdım iki kat artti ama daha keseyi görmeye henüz gidemedim perşembe gideceğim inşallah
23kubra23 gucluanne80 sessiz düşük de diyorlar pozitif çıkıyor ama adetle sökülüp 0 oluyor kan değerin
Lina-11 23kubra23 ilk adetin geçmesinin ikinci günü yaptırdım 380 çıktı değer sonra beşinci gün tekrar yaptım 2450 ye çıkmış değer
gucluanne80 Gulgg bende Mart ayında düşük yaptım yani kalbi atmadı kürtaj oldum doktorum iki ay bekle dedi bende bekledim bu ay için çok ümitlenmiştim ama olmadı dün kan verdim 0,03 çıktı adetim de yarın
Lina-11 gucluanne80 anladım canım genelde üç ay bekle diyorlar ben tam üç bekledim geçen ay olmadı ama bu ay çok şükür oldu ama hala bir temkinliyim senin de olur inşallah diğer aylar çok düşünme düşünmeyince oluyor cidden