Mervetgok Doğumdan sonra kullanmak için depend almayı düşünüyorum. Kullanan varsa veya bilgisi olan cevap verebilir mi? Beden seçimi yaparken neye dikkat ettiniz ve kullanışlı oluyor mu?
hunilimom Mervetgok ben çok memnun kalmıştım zaten üzerinde kilonuza göre beden araligi var ben xl almıştım 115 kiloydum içinde 9 tane vardı
Soruyorumm Mervetgok şuan youtube videosu izledim doğumdan sonra 75 kiloya düşmüş ve depend L beden tam olmuş ona göre kendimize ayarlarız
Yakannes 64 kilo ile doğuma gittim ama bende l beden aldım lastikleri sıkı olmasın diye. daha rahat oldu.
A_syma Mervetgok Bir beden büyük almistim. 10 adet vardi icinde. Alttan giyilebilir ve cirtli diye secenek vardi. Cirtli olandan almistim. Ozellikle dogum sancisi esnasinda cok fazla acip kapatiyorlar. Giy cikar zor olurdu Markasi depend degildi.
A_syma Tugce889 Doguma girdim ilk muayenede suyum patladi. Hemen ebe takti. Sanci esnasindada surekli muayene gidip geldim. Lavman yapildi.
hunilimom Tugce889 doğumda sizden hasta bezi istiyorlar bazı hastaneler 2 tane veriyor doğum anında kolay oluyor hasta bezi
hunilimom Tugce889 depend doğum sonrası için hastanede sancı cekerken alltan muayene ediliyor ya o zaman yandan cirtcirtli hasta bezi kullanılıyor kolaylik açısından ben devlette yaptım bana 2 tane hastanede kendileri verdi
Ecceee Mervetgok 165 boy 71 kiloyum şu an, 33 haftalığım..m beden almıştım çöp oldu, denedim kasıklardan sıktı gibi hissettim. Rahat edemem diye L beden aldım o çok rahat
Yildiz028 Mervetgok bende hastanede dogumdan sonra bir kere kullandim memnun kalmaitim rahat birde rahatsiz etmiyor
tarcinnnn Mervetgok ben xl ve l aldım hangisi olur bilemediğimden. Sezaryen ihtimaline karşı büyük almıştım iyi ki öyle almışım. Sezaryen olacağım 🫢