Bsrakyc59 edosvebebisi ben ilk kızımda girdim. İlk 3 aylık evreyi tamamlayınca bir sorun olmuyor diye biliyorum
Deletedmom7373700 edosvebebisi doktorlar genelde denize girmeyi öneriyor. Bir riskiniz yokla tabi. Güneşte çok durmamak lazım tabi. Bol sıvı tüketmeye de dikkat etmek gerekiyor. Doktorunuza danışın yine de. Bende gideceğim 1 ay sonra. Ama gitmeden önce doktoruma gidip muayene olup onay alacağım. En azından içimiz rahat edip kafamızda soru işareti kalmaz.
minigimherseyim edosvebebisi ben girdim 15-16 haftalıkken sorun olmadı hatta su soguktu ama hasta olmadım şükür cıkınca hemen üstümü degiştirdim idrar yolu enfeksiyon olmıyım diye sizede tavsiye ederim
limoncicegimFO edosvebebisi 11 buçuk haftalık hamileyim 10 haftalıkken doktoruma gittiğim de girebilirsin denize dedi ama denizden çıkınca ıslak kıyafetlerle beklememek lazm hemen değiştirmen gerekli dedi
Asiye21 Hamişler için denize girmek çok çok sağlıklı yani hamilesin denize gidemezsin diyenleri asla dinleme bana öyle diyenlere seni denize gömerim diyorum kim olursa olsun 😂🤗 hatta mümkünse haftada 2-3 gün git denize
eyoli edosvebebisi ben geçen ay doktoruma sordum. 19 haftalıktık o zaman. Denize girebilirsin ama denizden çıkınca mayonu değiştir ıslak kalma dedi. Bir de güneşlenme leke olur dedi